Wat staat er de komende tijd op het menu?

Woensdag 31 januari

VOLGEBOEKT!

Drie gangen winter menu

Voorgerecht

Zalm | Créme Fraîche | Kruiden


Hoofdgerecht

Zuurkool | Buikspek | Mosterd

Dessert

Crème brûlée | Karamel | Kaneel | Mandarijn

Prijs

€ 14.-

VOLGEBOEKT!

Woensdag 28 februari


Spaanse tapas menu

Gedurende de avond zullen er diverse Spaanse tapas geserveerd worden.

Denk aan:

Patatas bravas | Albondigas | Pinxtos 
| Pinchitos | Tortilla | Crème Catalan en meer.




Prijs

€ 14.-

Woensdag 27 maart


Drie gangen favorieten van de leerlingen 

Gedurende het jaar passeren er tijdens de reguliere horecalessen de nodige recepten. De favoriete gerechten van de leerlingen komen tijdens deze avond voorbij. De definitieve invulling van de gerechten volgt zo snel mogelijk.



Prijs

€ 14.-  

 


 

 
 
 
E-mailen
Bellen